Foredrag/ workshops

Vi deler gerne ud af vores viden og erfaring, og tilbyder foredrag, workshops og temadage.
Da vi begge er meget fysiske mennesker samt tror på, at læring gennem fysisk udfoldelse ofte lagrer sig bedre end blot det kommunikative ord, har vi altid øvelser flettet ind i vores program, således at I mærker vores viden på egen krop – og samtidig sørger for, blodomløbet ikke går i stå.
Vores events er tilegnet (børnehave)pædagoger, børnehaveklasseledere, forældre og andre, som beskæftiger sig med børn i alderen 3-8 år.

FOREDRAG
Vores foredrag tager udgangspunkt i sansemotorik samt vigtigheden af dette i børns udvikling, men omhandler også vores indre barn, vores energier, praksis i hverdagen m.m. Vi inviterer også til et par simple øvelser for at I kan mærke vores ord på egen krop.
Vi tilpasser også gerne indhold efter ønsker fra jer. I så fald kontakt os og vi tager en snak om indhold samt pris (afhængig af vores forberedelsesbehov).

Varighed: ca. 2 t. inkl. spørgsmål.
Pris: 4000,- ex moms + kørsel.

WORKSHOPS
Vores workshop går i dybden med samme emner som foredraget, men her skal I også løbende gennem dagen på gulvet og lave øvelser for at mærke vores viden på egen krop. Vi skal omkring sansemotorik, trivsel, indretning, mindfulness, energiarbejde og meget mere.
Denne workshop er fixed program. Hvis I har særlige ønsker til indhold, se temadag nedenfor.

Varighed: 6 t. inkl. 45 min. frokost.
Pris: 10.000,- ex moms + kørsel.

TEMADAG
Vores temadage kan tilpasses lige netop jeres behov, og hvor vi kan gå mere i dybden med jeres ønskede tema.
Er I usikre på, hvad netop jeres temadag skal omhandle, så kontakt os og vi tager en snak og finder sammen frem til et godt tema for jer. 

Varighed: 6 t. inkl. 45 min. frokost.
Pris: 12.000,- ex moms + kørsel.

MINDFULNESS
Dette er Mettes speciale, og udbydes under hendes virksomhed Familiehuset Stjernestøv, hvor du kan læse mere.
Varighed og pris afhænger af jeres ønsker for forløbet.

Skriv endelig til os, såfremt I ønsker at vide mere eller lave en booking. Vi kan også fanges på tlf. 2236 6373 i dagtimerne.