Om os

Vores udgangspunkt for at skrive en bog sammen er en fælles interesse for børn og deres sansemæssige og personlige udvikling.
Vi er kusiner og på mange punkter totale modsætninger, og det er lige præcis det, der gør samarbejdet så godt og spændende.

Vi har i flere år planlagt at skulle skabe noget sammen, og endelig er det blevet en realitet. Sigurd Snegl – kan mere, end han tror er skrevet med hjerteblod og en passion for at støtte forældre i at styrke deres barns motoriske og sansemæssige evner.
Og bare vent.. vi har flere planer i ærmet 🙂

Bettina Mouritzen Christoffersen
Jeg er uddannet ergoterapeut i 2003 og har udelukkende arbejdet med børn siden 2005. Jeg har bred erfaring fra børneområdet, og jeg har i mange år brugt min viden om barnets sansemotoriske udvikling til at rådgive og vejlede forældre, institutioner og studerende.
I Assens kommune har jeg arbejdet tæt sammen med sundhedsplejersker, talepædagoger og psykologer, hvor min spidskompetence lå på det motoriske og sansemæssige område.
Jeg har en specialuddannelse i neuromotorisk udviklingsterapi fra 2014, som jeg bruger som en del af min faglighed som børneergoterapeut.
I dag arbejder jeg på børne- og ungdomspsykiatrisk afdeling i Odense, hvor jeg arbejder ud fra et sansemæssigt perspektiv og med fokus på, hvad børn og unge kan implementere i deres hverdag for at udvikle sig på de områder, hvor de har det svært.
Mit fokus er altid på barnets ressourcer og et legende element i træning og behandling. Det er også udgangspunktet for Sigurd Snegl.

Mette Mouritzen Kjærgaard
Jeg er uddannet Børnesundhedsvejleder, Mindfulness instruktør og Energy Master Practitioner. Derudover har jeg en BA i Teatervidenskab med fokus på dramapædagogik og dramaturgi.
Jeg ejer Familiehuset Stjernestøv, hvor jeg underviser børn og familier i sansemotorisk mindfulness.
Derudover er jeg i gang med at udvikle mit vejledningskoncept, som skal være en hjælp til børn med udfordringer og deres familier. Jeg vil kunne tilbyde vejledning i kost og ernæring, handlemønstre, værktøjer til hele familien samt strukturering af barnets/familiens behov i hverdagen.
Jeg tager altid udgangspunkt i det enkelte barn og dets energi, når jeg tilrettelægger et forløb, og jeg arbejder meget intuitivt, når jeg er omkring børn. Min filosofi er, at vi alle er forskellige, og der findes derfor ikke en one-fits-all model. Mit fokus er altid på at skabe de bedst mulige rammer for barnets trivsel i og uden for hjemmet.
Jeg elsker at lege og være kreativ, ligesom jeg elsker at skabe til børn. Der ligger mange projekter på mit skrivebord – alle med børnene i centrum.